11 - 12 maanden

Fijne eerste verjaardag!

Jessica Rolph, Co-founder and CEO of Lovevery, hugging her daughter who is wearing a crown

Fijne eerste verjaardag, baby! En jij natuurlijk ook!

We voelen het allemaal: deze verjaardag is zó belangrijk. Deal. Natuurlijk is er niets leuker dan je baby in het zonnetje zetten, maar ik wil jou ook even in het zonnetje zetten.

Ik wil je graag wijzen op alle redenen waarom je nu al een fantastische ouder bent:

De voortgang van je kind komt met vlagen, maar jouw toewijding is non-stop. Je moedigt je baby aan, en hebt vertrouwen in hem. Je ziet dat hij vandaag iets doet wat hij gisteren nog niet kon, en je weet dat dat genoeg is.

De liefde en genegenheid die je hem elke dag toont, maakt hem sterker. Door op jouw manier aanwezig te zijn in het leven van je kind, leert hij dat hij risico’s kan nemen en dat er mensen in zijn leven zijn waar hij altijd op kan rekenen. Hij voelt jouw geloof in hem nu al aan, en hij gaat daardoor ook in zichzelf geloven.

Als moeder van drie kinderen die al wat ouder zijn, druk ik je graag iets op het hart:

  1. Er komen weer nachten aan waarin je ononderbroken door kunt slapen – misschien niet volgende week of volgende maand, maar er komt een eind aan het ’s nachts op moeten staan.
  2. Het leven wordt nooit meer ‘normaal’, maar jullie vinden samen een nieuwe versie van normaal. Als dat nog niet gelukt is, heb er dan vertrouwen in dat dat nog komt. Er komen momenten aan die weer helemaal voor jou alleen zijn.
  3. Het ouderschap is waardevol, en of je daarnaast nu een baan hebt of niet: die keuze hoeft niet permanent te zijn.

Als je op dit moment thuis bent met je baby, weet dan dat er altijd nog mogelijkheden zijn, en dat je je kansen niet verspeelt. Je blijft continu groeien en krijgt steeds weer nieuwe ervaringen en waardevolle inzichten.

Als je wel een baan hebt, weet dan dat jij en je baby mooie herinneringen maken in de tijd die jullie samen doorbrengen. Je baby voelt jullie speciale band wanneer jullie bij elkaar zijn.

Neem de tijd om stil te staan bij deze mijlpaal voor je baby – en voor jou! Bedankt dat we onderdeel uit mogen maken van jullie leven.

❌⭕

Jessica Rolph signature

Cofounder + CEO
@jessicarolph

Auteur

Team Lovevery Avatar

Team Lovevery

Visit site

Geplaatst in 11 - 12 maanden, Verjaardag, Kinderontwikkeling

Blijf lezen