Maak ruimte vrij voor je baby

Je baby is dol op spelen met echt keukengerei, maar spullen uit keukenkastjes en lades trekken en op de grond gooien vindt hij misschien wel nóg leuker! 🙃

Kun je een kastje of lade vrij maken voor je baby in de ruimtes waar je veel bent – zoals bijvoorbeeld de keuken en badkamer? Dan doe je je baby daar een groot plezier mee.

In je baby’s badkamerkastje kun je bijvoorbeeld haarborstels, kammen, schone tandenborstels en plastic of houten armbanden leggen die je niet meer draagt. Het keukenkastje kun je vullen met muffinvormpjes, gardes, bakkwasten, plastic bewaarbakjes, plastic bordjes of bekertjes, pannen en deksels, maatlepels, theedoeken en ovenhandschoenen.

Let goed op dat je baby geen kleine voorwerpen in zijn mond kan stoppen, en zorg ervoor dat de kastjes veilig aan de muur zijn bevestigd. Houd je baby altijd goed in de gaten wanneer hij objecten met lange handvaten binnen handbereik heeft, zoals gardes, kwasten en houten lepels.

Auteur

Team Lovevery Avatar

Team Lovevery

Visit site

Geplaatst in 7 - 8 maanden, kennis maken met de echte wereld door middel van spelen, Speeltijd & activiteiten, Spelen met inhoud, Kinderontwikkeling

Blijf lezen